FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

wishyou.hu@gmail.com
Bobvos Nanetta +36 30 320 5056

Skip to Content

BEMUTATKOZOM

Kedves Látogató!

Nagy szeretettel köszöntelek oldalamon, ahol reményeim szerint sok szép, új, izgalmas, és legfőképpen hasznos dolgot tudsz felfedezni az esküvők világából,bízom benne, hogy inspirálóan hatnak Rád a különleges odafigyeléssel kiválogatott fotók és idézetek, és mindazok az információk, amiket itt találsz.
Az elmúlt évek alatt volt szerencsém közreműködni csodás esküvők létrehozásában, több tucat boldogságtól csillogó szempárba nézni, büszke vagyok arra, hogy sokuknak sikerült valóra váltanom az álmaikban szereplő fantasztikus látványvilágot.
Évek óta folyamatosan figyelemmel kísérem a legújabb trendeket – legyen szó a menyasszonyi ruháról, dekorációról, helyszínről, gasztronómiáról vagy a szépséges és hangulatfokozó kiegészítőkről. Hiszek abban, hogy a trendeknek találkozniuk kell a pár utánozhatatlan egyediségével. Mert mindannyian mások vagytok, ahogy minden egyes születésnap vagy céges party is más. Szeretem az emberek sokszínűségét, azt pedig különösen, amikor valami igazán eredetit kell létrehozni.
Munkám sikerességének egyik záloga a profi szolgáltatókkal fenntartott, kölcsönösségen alapuló jó kapcsolat, és az, hogy hiszek abban, hogy mindenkit közös cél hajt: hogy boldogság üljön az arcokra azokon az eseményeken, ahol ott vagyunk, hogy életre szóló élményt nyújtsunk minden egyes résztvevőnek, hogy lássuk a végén az elégedett mosolyt a megrendelő arcán.
Az én motivációm ez, és persze a különleges alkalmak varázsa. Az érzés, amit akkor érez az ember, semmi mással össze nem hasonlítható.
Amit én kínálok szolgáltatásaimmal, az pont erről szól: a felhőtlenségről, amit a megbízó érez. Mert én leveszem a vállakról a terheket, és megszervezem az év legjobb bulijait!
Kérlek, fordulj hozzám bátran, bármilyen kérdésed-kérésed is lenne, de akkor is hívj vagy írj, ha bizonytalan vagy bármilyen tekintetben vagy segítségre lenne szükséged.
Legyen szó a legapróbb dologról vagy egy komplex megapartyról, számíthatsz Rám és partnereimre!

Profizmus, megbízhatóság, kreativitás, rugalmasság – Wish You!

 

Bobvos Nanetta