FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

wishyou.hu@gmail.com
Bobvos Nanetta +36 30 320 5056

Skip to Content

Dekoráció

Mint mindenfajta rendezvénynek (legyen az céges jubileumi rendezvény, bál,születésnap, stb.) nélkülözhetetlen kelléke és dísze az adott esemény stílusos dekorációja. Ebben szeretnék Nektek segíteni, hogy még egyedibbé, a cég arculatának, az adott esemény hangulatának a legmegfelelőbb dekorációt, díszítést megtaláljuk, amit nem csak megtervezek, hanem a legtökéletesebb módon meg is valósítom.

Az egyedi dekorációnak, az egyedi, kézzel készített meghívók, ültető kártyák, menü illetve itallapok elengedhetetlen kellékei, melyekkel még színesebbé tehetem rendezvényét, meghatározva pl. egy adott cég arculatát, színvilágát, egy adott ünnepnap hangulatát(Karácsony, borvacsora, Valentin-nap).

Az esküvőtökön szeretném még egyedibbé, szebbé, még felejthetetlenné tenni Számotokra és vendégeitek részére a nap hangulatát, melyet saját kreativitásommal és a ti elképzeléseitekkel összhangban megálmodom és elkészítem Nektek, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön.

Legyen szó a helyszín díszítéséről, a menyasszonyi csokor stílusáról, magáról a ceremóniák helyszínének dekorálásáról, a legcsodásabb kompozíciókat képzeljétek el! 🙂